Felújítás, ajtó és zárcsere


 

Javító szett:

272 x 100 mm-es lakótelepi postaládák ajtó vagy zár pótlásának megoldására.

 

Keret:
Anyaga 1,2 mm-es acéllemez porszórással felületkezelve.
Takarja a doboz elején lévő keretet. jobb oldalon az ajtót tartalmazó zsanér található amelyhez egy zsanérpálcácal rögzítjük az ajtót.
A keret baloldalán a zárnyelv rögzítő helyezkedik el. a kialakítás azt is biztosítja, hogy az ajtót ne lehessen be nyomni. A keretet körkörösen egy hajlítási éllel merevítettük, amely egyben segíti a doboz elején az elhelyezését, valamint takarja a régi doboz kopott felületeit.

 

Ajtó:
Anyaga 1,2 mm-es acéllemez porszórással felületkezelve.
Tartalmazza a zárat, plexiablakot, névcímkét, és a névcímke rögzítőket.
A bedobó nyílás elég nagy ahhoz, hogy az A/4 -es (nagyméretű) borítékos küldeményeket fogadni tudja, de elég kicsi ahhoz, hogy kézzel ne lehessen benyúlni a küldeményekért.

 

Telepítés:

 

A készlet 1 db keretből, 1 db ajtóból, 1 db zsanér pálcából áll.

Beépítés: 
A régi ajtót, a zsanérelemeket, a zárnyelv rögzítőket ki kell bontani a helyéről, a nyílás jobb alsó sarkában flex-szel helyet készítünk a zsanérpálcának.
A keretet behelyezzük a doboz nyílásába, a kereten lévő furatokon keresztül 4,1 mm-es fúróval lyukat fúrunk a doboz keretébe.
A furaton keresztül 4x6-os popszegeccsel rögzítjük a keretet a dobozhoz. Ezt követően egyenként minden furatot elkészítünk, és rögzítünk.
A 4db szegecs behelyezésével a felújítás elkészült.