Beléptető dobozok


Az IDS-200 műszerdoboz műanyag alkatrészekkel kiegészítve kerül használatba. A műanyag alkatrészekkel több feladatra használható, az arculati megjelenése kombinálható.
1 mm-es acéllemezből készül, RAL9002s porszórásos felületkezeléssel. Az doboz alja falra szerelhető, a tetejébe épített elektronika a doboztetővel lenyitható, mely öntartó. A doboz tetőt elektronikával együtt cserélik. A tető csere 1 - 2 perc alatt elvégezhető.
Amennyiben a készüléket kültéren kívánják használni, úgy a jobboldali képen látható ESO-200 típusú esővédővel együtt kerül felszerelésre. Az esővédőbe hátlapján kábelfogadó nyílás van, melyen keresztül a kábel csatlakoztatható a dobozban lévő elektronikához.

 

 

Az RWD-100 és RWD-110 típusú mágneskárty író-olvasóhoz tervezet és gyártott műszerdoboz 1 mm-es acéllemezből készül, RAL9002s porszórásos felületkezeléssel. Az doboz asztali kivitelre készült. Az alján 4 db gumiláb található.
A használat során a kereskedelemben kapható mágneskártya író - olvasó, kárta továbbító egység kerül beépítésre. Az egység mellé az IDENTIK Kft. által kifejlesztett, és gyártott elektronika kerül beépítésre, amely biztosítja a tápellátást, valamint azokat a többletszolgáltatásokat, amelyekre a felhasználóknak szükségük van.