Híreink

Álló postaláda

2009. jún. 16. 10:02 - Üzlet, Termékek, Szolgáltatások, Lakótelep, Családi házak, Háztartás, Ingatlan

 

HírekProfi kivitelű postaládák rendelhetők esztétikus és praktikus kivitelben hazai gyártótól. A gyártó a későbbiekben is biztosítja a ládák üzemképességét. Rongálás esetén a postaláda minden elemére kiterjedő javítást illetve cserét biztosít.

PS LEVÉLSZEKRÉNY

2009. jún. 16. 04:00 - Üzlet, Termékek, Szolgáltatások, Lakótelep, Családi házak, Nyaralók, Háztartás, Egyéb otthon hírek, Ingatlan

 

HírekAz eredetivel megegyező méretű, de lényegesen erősebb, és kifejezetten esztétikus postaláda felújítást és cserét vállalunk. A doboz szekrény horganyzott acéllemezből készül. Az előlap 2,5 mm-es, az ajtó 1,2 mm-es merevített, porszórt acéllemez. A név címke belülre kerül, víztiszta plexi ablak mögé. 

Banktechnikai eszközök

2005. szept. 23. 12:56 - Üzlet, Termékek, Betörés, Egyéb közbiztonság

 

HírekEgyedi igényeknek megfelelő IDŐKÉSLELTETÉSES VALUTABOX, VALUTAREKESZ, ÉRMETÁROLÓ tervezését és komplett gyártását vállaljuk, felületkezeléssel, feliratozással. A tervezés és gyártás során figyelemmel vagyunk a felhasználás helyszínére, körülményeire, a felhasználási kényelemre.
 

Műszerdoboz

2005. szept. 17. 09:00 - Üzlet, Hardver, Termékek

 

HírekMűszerdoboz tervezés és gyártás műszer fejlesztők részére, teljes körű szolgáltatással, modern gyártási technológiák felhasználásával.