Banktechnikai eszközök

2005. szept. 23. 12:56 - Üzlet, Termékek, Betörés, Egyéb közbiztonság

 

HírekEgyedi igényeknek megfelelő IDŐKÉSLELTETÉSES VALUTABOX, VALUTAREKESZ, ÉRMETÁROLÓ tervezését és komplett gyártását vállaljuk, felületkezeléssel, feliratozással. A tervezés és gyártás során figyelemmel vagyunk a felhasználás helyszínére, körülményeire, a felhasználási kényelemre.
 

HírekHa új eszköz fejlesztéséhez hozzá akar fogni, már a fejlesztés szakaszában vonja be munkatársainkat, hogy mechanikai, formatervezési tapasztalatunkkal segítségére lehessünk. Így jobban értékesíthető berendezést tud felkínálni megrendelőinek. 

Meglévő PÁNCÉLSZEKRÉNY BELSEJÉNEK ÁTALAKÍTÁSÁT követően a szekrény több személy által használható, ha külön ajtókkal elzárható rekeszekre osztjuk. Ha billenő fiókokkal szereljük be, kartonok, ékszeres tasakok rendezett tárolására lesz alkalmas a páncélszekrény.

Az eszközökről a számítógépes háttér segítségével jó minőségű képet tudunk adni, még a gyártás előtt, hogy partnerét meggyőzhesse arról, hogy azt kapja amire szüksége van. Ha ügyfelének speciális igénye van, a képek alapján módosíthat az ajánlaton, jelentős költségek nélkül.

Partnereink, ha ránk találnak visszatérő ügyfelekké válnak.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson ide és:

nézze meg WEB-oldalunkat, ahol az egyébb szolgáltatásainkat és termékeinket is megtalálja.